Poglej si kakšen moški se v resnici zdi ženskam seksi

ronna


Se kdaj vprašate kakni moški se zdijo ženskam seksi? Anketa je pokazala da imajo moški napačno predstavo kaj je ženskam seksi. 

Sigurno ste se in ponavadi je pogled skozi oči žensk čisto drugačen od moških.

V anketi, ki so jo naredili v Veliki Britaniji so spraševali tako moške kot ženske, kakšni moški je v njihovih očeh seksi. Rezulatati so usupljivi. Anketa jasno pokaže, da moški še vedno ne poznamo žensk dovolj in da imamo čisto drugačen pogled na to, kaj je seksi.

Kar 72% žensk bi raje za fanta imelo kot pravimo po domače "Dobrega fanta iz sosednje ulice" kot pa mišičastega v sebe zagledanega tipa (npr. Cristiano Ronaldo).  Spraševali so jih tudi po posameznih delih telesa, kateri se jim zdijo najbolj seksi in potem poskušali sestaviti idealnega moškega. Rezultat lahko vidite na sliki.

Za moške, ima idealen tip lase Justina Bieberja, obraz Gerarda Butlerja, rame Huhg Jackmana, trebušne mišice David Gandya in noge Cristiana Ronalda. 

Ženske so se v večini odločile čisto drugače, kajti najbolj seksi nasmeh se jim zdi od Princa Harriya , ostale karakteritike najdeš napisane na fotografiji.

 

Anketa torej nazorno pokaže, da se večini žensk preveč mišičasti moški sploh ne zdijo seksi. Kaj pa ti misliš, imata s svojo punco isto mnenje?



 

Fotogalerija

Smo ti všeč?


x Zapri