Ostani samska, dokler ne najdeš nekoga, ki ti bo podarjal pozornost

Miha G

Nikoli se ne zadovolji s polovičnim 😉

 

 

Ostanite samski, dokler ne najdete nekoga, ki vas gleda, ko govorite, namesto da bi gledal v njegov telefon. Nekoga, ki vas gleda oči namesto vaših prsi ali kakšno drugo dekle, ki mimo. Nekdo, ki je prisoten v trenutku, ko sta na zmenku.

Ostanite samski, dokler ne najdete nekoga, ki vam bo prvi poslal sporočilo, s katerim začneta pogovor, ki jasno pove, da želi govoriti z vami. Da on ne želi preživeti dan brez da bi slišal od vas. Da vam je v življenju všeč in se počutite dobro ko vam to izrazi.

Ostanite samski, dokler ne najdete nekoga, ki se trudi da bi vas vklučil v njegovo življenje. Nekoga, ki sliši da bo njegov prijatelj imel zabavo in vas samodejno povabi, ker se ne želi zabavati brez vas. Nekdo, ki domneva, da bosta oba preživela počitnice skupaj, ker ne bi bil vesel dopust, če bi bila ločena.

Ostanite samski, dokler ne najdete nekoga, ki vas posluša, ne da bi ga morali prositi za to.

Nekdo, ki naredi prostor na kavču, da bi lahko postavil glavo v naročje. Nekdo, ki pride čez mizo med večerjo da bi se dotaknil vaše roke. Nekoga, ki vam da roko na pas, ko greta drug ob drugem.

Ostanite sami, dokler ne najdete nekoga, ki vas pohvali, ne da bi jih morali iskati. Nekdo, ki umije posodo in kosi travo, ne da bi ga morali spomniti. Nekdo, ki vse svoje energijo vloži v razmerje, ker vidi, da ste storili enako.

Ostanite samski, dokler ne najdete nekoga,ki vas posluša ko govorite in ne da pokima samo zato, da boste nehali govoriti, da bi lahko v miru gledal televizijo.

Ostanite samski, dokler ne najdete nekoga, ki posluša vaše zgodbo, čeprav ste jo povedali že dvajsetkrat. Nekoga, ki spoštuje vaše mnenje, tudi če ima drugačen odnos do situacije. Nekoga, ki resnično želi vedeti, kako gre vaš dan, ki želi slišati, kaj imate povedati, namesto da bi vam težil kako preveč govorite. 

vir: Facebook

 

Komentarji
 1. Gost - Ime Gost - Ime
  Odgovori
 2. Gost - wwwe Gost - wwwe
  Odgovori
 3. Gost - Ime Gost - Ime
  Odgovori
 4. zzyytt zzyytt
  Odgovori
 5. Mealmaker Mealmaker

  nice

  Odgovori
 6. enson1322 enson1322
  Odgovori
 7. ruhisen ruhisen

  Odgovori
 8. ruhisen ruhisen

  Odgovori
 9. ruhisen ruhisen

  Odgovori
 10. ruhisen ruhisen

  Odgovori
 11. dazysahjaipur dazysahjaipur

  Odgovori
 12. Gost - Alisha Smith Gost - Alisha Smith
  Odgovori
 13. Gost - Alisha Smith Gost - Alisha Smith
  Odgovori
 14. Gost - Alisha Smith Gost - Alisha Smith
  Odgovori
 15. Gost - Alisha Smith Gost - Alisha Smith
  Odgovori
 16. Gost - yanmaneee Gost - yanmaneee
  Odgovori

Komentiraj

Prijavi se ali komentiraj kot gost:
Smo ti všeč?


x Zapri